Interieuradvies voor bedrijf

  • Home
  • /
  • Interieuradvies voor bedrijf

Uw huisstijl is kenmerkend voor uw bedrijfsidentiteit en dat maak uw bedrijf zo uniek en herkenbaar! Het is dan ook belangrijk om deze identiteit te vertalen naar het interieur, want een goed interieur vertelt het verhaal over uw bedrijf of organisatie en weerspiegelt de ambitie en lifestyle daarvan. Tenslotte is uw bedrijfsinterieur uw visitekaartje voor klanten maar ook voor uw eigen medewerkers. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Daarnaast laat het interieur niet alleen zien waar uw bedrijf voor staat, maar kan ook bijdragen aan een prettige werksfeer en een hogere productiviteit van uw medewerkers.

Het is aangetoond dat bij bedrijven met een goed afgestemd ‘huiselijk’ interieur het ziekteverzuim daalt en de medewerkers meer gedreven hun werkzaamheden verrichten.

Reden genoeg om samen met Richard eens kritisch naar de wensen van nieuwe inrichting van het interieur van uw bedrijf te kijken en deze wensen door Richard om te zetten in een mooi, functioneel en verrassend interieurplan, zonder daarbij de identiteit en de wensen van de opdrachtgever daarbij uit het oog te verliezen. Wanneer dit plan voldoet aan alle wensen van de opdrachtgever kan er worden gewerkt aan de uitvoering hiervan. Richard werkt samen met professionele partners om het project ook te realiseren.

interieuradvies kantoor Friesland interieurontwerp boardroom
interieur ontwerp advies groningen praktijk
interieurontwerp trouwzaal huize lindenoord wolvega friesland