Richard van Rijswijk

  • Home
  • /
  • Richard van Rijswijk
richard van rijswijk interieuradviseur interieurontwerper binnenhuisadviseur

Richard van Rijswijk is in 1998 afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam als interieurontwerper en sindsdien aan de slag gegaan als interieurontwerper/adviseur in het hoger segment meubelen. Hij woont in Groningen en heeft al vele opdrachtgevers door heel Nederland blij gemaakt met hun nieuwe interieur, werkplek of openbare ruimte. Richard ontwerp zowel met potlood en stift op papier als met 3D-tekenen op de computer. Dit laatste heeft een toegevoegde waarde op het presenteren van het ontwerp naar de opdrachtgever doordat deze samen met Richard door de nieuwe ruimte(s) kan ‘wandelen’ en zo een goed visueel beeld en gevoel krijg van het ontwerp.

Richard heeft een gezonde dosis creativiteit en in combinatie met bijna 20 jaar ontwerp ervaring, weet hij de inrichting van iedere ruimte op verrassende wijze vorm en de gewenste uitstraling te geven. Met zijn gevoel en passie voor vormgeving en kwaliteit, ontwerpt Richard van Rijswijk samen met u een sfeervol interieur waarin uw persoonlijke manier van wonen, werken, winkelen, ontspannen of ontmoeten centraal staat. Richard’s passie voor ontwerp en interieur zit hem in de uitdaging elke ruimte door middel van materialen, kleuren, meubilair, verlichting en andere interieurelementen tot harmonie te laten komen. Zijn ontwerpen zijn functioneel, verrassend en duurzaam.

Specialisme van Richard

indelingsplattegronden 2D – detail- en aanzichttekeningen – sfeer-, kleur- en materiaalplannen – meubelontwerp – vloer- en wandplannen – ergonomie – meubeladvies – verlichtingsplannen – 3D interieurontwerp – totaalconcept – huisstijl op bijzondere wijze verwerken in het interieur – akoestische oplossingen – inlevingsvermogen opdrachtgever – flexplannen (flexibele werkplekken) – uitvoerende begeleiding.